Șase spectacole, în această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

În această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, vor fi șase spectacole.

Potrivit reprezentanților Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, publicul sucevean va putea urmări joi, 11 ianuarie, de la ora 19:00, spectacolul „3 Surori”, de A.P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, o coproducție Punctart și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

De asemenea, vineri, 12 ianuarie, la ora 19:00, se va juca spectacolul „D’ale Carnavalului”, de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu.

Un alt spectacol, „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan, va fi pus în scenă pe 16 și 25 ianuarie, de la ora 19:00.

Pe 23 ianuarie, de la ora 19:00, publicul sucevean va putea urmări piesa  „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, în regia lui Alexandru Bogdan, iar pe 27 ianuarie, de la ora 19:00, spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John M. Synge, în regia Antonellei Cornici.

Prețul unui bilet la spectacolele puse în scenă de actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este de 20 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari 10 lei.

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677 sau pe adresa de e-mail [email protected].

De menționat este faptul că începând din acest an instituția teatrală suceveană acordă facilități spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de