Alice Nastase isi lanseaza cartea “Dragostea e un bonsai”, la “Carturesti”

Alice Năstase revine în Iulius Mall Suceava, la Librăria “Cărtureşti”. Vineri, editorul-şef al revistei „Tango” lansează „Dragostea e un bonsai”, cel dintâi volum al acestui an apărut la Cărţile Tango. Binecunoscută publicului pentru scrierile sale şi pentru că să află în fruntea bordului redacţional al uneia dintre cele mai de succes reviste destinate femeilor, Alice Năstase „recidivează” şi iscăleşte o culegere de povestiri şi eseuri care au ca numitor comun iubirea.

Deznădăjduită, tandră, fericită, luminoasă, pierdută sau chiar inventată, iubirea îmbracă multe forme în această carte a scriitoarei. După cum descrie chiar autoarea, comparaţia cu un bonsai porneşte de la ideea fragilităţii sentimentelor, de la nevoia permanentă de îngrijire a unei relaţii de amor pentru a avea şanse să reziste într-o lume mercantilă şi plină de tentaţii murdare. „Pomişorul n-a mai înfrunzit niciodată cu bucuria de la început, făcându-mă să înţeleg că, uneori, ceea ce se strică la o plantă cu suflet şi la o iubire plină de sevă, nu mai poate fi reparat”, constată şi consemnează Alice Năstase.

Publicul bucovinean este aşteptat la Librăria “Cărtureşti”, vineri, de la ora 19, să afle mai multe despre iubire, sentimente materne şi chiar despre femeia Alice Năstase. După lansarea volumului „Dragostea e un bonsai”, autoarea va participa la o sesiune de autografe.