Pasionaţii de sah intra in competitie, la Iulius Mall Suceava

Sucevenii fascinaţi de şah se vor întrece între 16 şi 18 martie 2012, la Iulius Mall Suceava, pentru glorie şi premii în valoare de 1.000 lei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, vineri, tablele vor fi întinse la food court Almondo pentru toate categoriile de vârstă, iar sâmbătă şi duminică, în sala de conferinţe de la etaj. Până duminică, cele nouă runde vor departaja seniorii şi juniorii pe trei categorii de premiere. „Clubul Sportiv << Ariadna >> Suceava şi-a propus să organizeze competiţii în Iulius Mall pentru a promova şahul în rândul bucovinenilor şi pentru descoperirea talentelor şahiste”, se arată în document.

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. „Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance”, transmit organizatorii cursurilor.

Serile de poveşti la Cărtureşti sunt în Iulius Mall în fiecare vineri, de la ora 18.00. “Ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!”, transmit gazdele librăriei sucevene.

Origami – La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul: 0732/003.049