„Asculta 5 minute de muzica clasica”, oferite de violoncelistul Razvan Suma, la Iulius Mall Suceava

Violoncelistul Razvan SumaIulius Mall Suceava continuă seria evenimentelor deosebite cu o idee muzicală de excepţie. Miercuri, 9 octombrie 2013, de la ora 13.00, renumitul violoncelist Răzvan Suma şi pianistul spaniol Josu Okinena vor oferi un recital de muzică clasică cu totul special.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, cei doi artişti vor coborî de pe marele scene muzicale în mijlocul publicului sucevean, într-un spaţiu neconvenţional, dar care vibrează de energie şi vitalitate. Astfel, în Iulius Mall vor răsuna cele mai încântătoare pasaje din opera compozitorului Johannes Brahms, în cadrul campaniei „Ascultă 5 minute de muzică clasică!”. Binecunoscutul violoncelist Răzvan Suma şi pianistul Josu Okinena sunt cei doi artişti care vor încânta clienţii Iulius Mall prin dăruirea lor pentru instrumente, note şi portative.

Evenimentul este iniţiativa Radio România Muzical, fiind o modalitate inedită de a familiariza publicul larg cu muzica clasică. Totodată, recitalul din Iulius Mall este o avanpremieră a spectacolului pe care cei doi muzicieni îl vor susţine la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, care se va desfăşura pe 10 octombrie, de la ora 18.30. Campania a ajuns la a şaptea ediţie, fiind primită cu succes şi mult interes de public.

Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să îşi îmbogăţească sesiunile de cumpărături cu cinci minute de muzică clasică de calitate.

loading...