National Roadshow3Doodler la Carturesti Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Suceava newsletterFabrica de cadouri, în colaborare cu librăriile Cărtureşti, organizează ateliere de creaţie si cunoaşterea tehnologiei de imprimare 3D.

„În cadrul turneului naţional de prezentare din lunile februarie şi martie vă oferim posibilitatea de a testa 3Doodler sau “Markerul magic”şi de a înţelege potenţialul printării3D.

Spuneţi adio programelor complicate de design şi veniţi alături de noi să încercaţi cea mai accesibilă tehnologie 3D gratuit. 3Doodler este o modalitate absolut inovatoare de a crea obiecte şi lucrări artistice. Acesta poate construi de la forme plane (ce se desprind cu uşurinţă de pe hârtie) la obiecte 3D şi chiar să unească părţi separate.

Fie că sunteţi artişti sau pur şi simplu pasionaţi de tehnologia 3D, suntem nerăbdători să vedem ce puteţi face cu “markerul magic”. Fiecare creator îşi va putea înregistra creaţia într-o tombolă şi va avea ocazia să câştige un premiu surpriză la finalul zilei”, explică organizatorii.

Potrivit acestora, la Suceava, Workshopul va avea loc vineri, 7 martie a.c.,  în Librăria Cărturești – incinta Iulius Mall, ora 14:00.

Echipa FabCad, formată din designeri, ingineri și consultanți este gata oricând să materializeze hobby-urile, ideile, conceptele și schițele folosind tehnologia de imprimare 3D.
3Doodler-ul este disponibil spre vânzare în reţeaua librăriilor Cărtureşti şi pe site-ulwww.fabcad.ro. Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita site-ul sau ne puteţi contacta la [email protected].


Intră acum și în grupul de