Senatorul Tiberiu Prodan „desfiinţează” eforturile lui Crin Antonescu de a cuceri Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, susţine că demersul făcut de Crin Antonescu la Suceava, în cursul zilei de miercuri, în care a discutat cu membri ai filialei despre susţinerea sa la preşedinţia partidului este de fapt unul „ipocrit şi tardiv”. Prodan a spus că aşa-zisul vot de încredere pe care l-ar fi obţinut Antonescu de la delegaţii suceveni nu reprezintă nimic, în condiţiile în care joi, aceştia se vor reuni pentru a mai discuta odată ce atitudine să adopte la Congres.

Senatorul a mai declarat că nu înţelege de ce preşedintele interimar, Relu Fenechiu, nu renunţă la ideea de a „controla Suceava”, deşi vede „foarte clar că nimeni nu mai are încredere în el aici”. „Să fie clar, nu Fenechiu hotărăşte pe cine va vota Suceava. Delegaţii o vor face şi doar în cunoştinţă de cauză. După ce vom asculta candidaţii şi de la tribuna Congresului şi vom sta de vorbă şi cu alţi delegaţi, ne vom retrage în biroul meu din Senat şi acolo vom decide cum votăm. Nu cred că indicaţiile, extrem de valoase de altfel, ale domnului Fenechiu, ne vor ajuta cu ceva”, a mai spus Prodan.

Crin Antonescu a fost prezent miercuri la prânz la Suceava pentru a participa la o şedinţă cu membrii organizaţiei judeţene şi cu delegaţi de la Congres. El a fost însoţit de Relu Fenechiu şi Nini Săpunaru. În urma discuţiilor, votul pentru preşedinte nu a fost tranşat, aşa cum spera Antonescu, în favoarea sa, existând multe voci care s-au arătat chiar sceptice că acesta va lua prea multe voturi din cele 20 care sunt ale delegaţiei de la Suceava, chiar dacă aparent liberalii suceveni s-au pronunţat “pentru” Antonescu, cum de altfel la fel au făcut-o şi după ce aici a fost Călin Popescu Tăriceanu.


Intră acum și în grupul de