Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că modernizarea Pieței George Enescu intră în linie dreaptă: Ce a fost mai greu a fost depășit. Se toarnă placa pentru parcarea subterană//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovchi a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că lucrările de modernizare a Pieței „George Enescu” sunt în grafic și că anul viitor va fi finalizată.

„Suntem oameni responsabili și întotdeauna am lucrat cu lucruri palpabile”, a spus Harșovschi.

El a spus că s-a finalizat săpătura pentru parcarea subterană a acestei piețe care va avea 67 de locuri și că urmează să se toarne placa.

„Este un proiect la care se lucrează și care va fi finalizat în 2021. Nu vorbim vorbe. Avem în Burdujeni piața făcută și a fost inaugurată la Centenarul Unirii. Ceea ce a fost mai greu s-a depășit. S-a excavat foarte mult. Au fost peste 600 de mașini cu pământ scos de aici”, a declarat Lucian Harșovschi.

El a reamintit că anul trecut a fost reabilitată  Aleea Comercianților și că s-a realizat un proiect unitar care va fi completat cu noua piață.

Lucian Harșovschi la Analiza de Seară

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, la pas prin cartierul George Enescu al orașului!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Lucian Harșovschi a recunoscut că zona din apropierea Pieței Mici nu arată acum prea bine, dar a anunțat că toată zona va intra în modernizare.

„Așa cum am făcut în Obcini, cum am făcut în cartierul George Enescu, vom face și aici. Sunt lucrări care se fac în programul de modernizare de la scara blocului”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de