Primaria municipiului Suceava va asigura transportul celor care vor dori sa participe la cea de-a V-a editie a Festivalului de Arta Medievala „Stefan cel Mare” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii şi turiştii care vor dori să se deplaseze spre Cetatea de Scaun a Sucevei, în perioada 11-14 august, când va avea loc Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, vor putea utiliza singurul mijloc de transport pus la dispoziţie de Primăria Suceava, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Potrivit acestuia, evenimentul organizat de Muzeul Bucovinei, cu sprijinul primăriei Suceava şi al Consiliul Judeţean Suceava va debuta începând de joi, 11 august, de la ora 17.00, şi va ţine până duminică noapte.

„Joi, începând cu ora 20.30 va avea loc o paradă ce va cuprinde cele 14 trupe participante la festivalul care va avea loc în Cetatea de Scaun a Sucevei. Parada se va desfăşura pe următorul traseu – Obcine – George Enescu – Universitate – Primărie – Bancă – Cetate.

Primăria municipiului Suceava pune la dispoziţia locuitorilor suceveni un maxi taxi, care, contracost, va efectua traseul staţie centru – cetate. Joi, respectiv vineri, plecările vor fi din 30 în 30 de minute, iar sâmbătă şi duminică, când se aşteaptă un aflux mai mare de oameni, plecările vor fi din 15 în 15 minute”, a precizat Lucian Harşovschi.

Potrivit viceprimarului, în zona Muzeul Satului vor fi amplasate toalete ecologice care vor sta la dispoziţia celor care vor veni la Festivalul de Artă Medievală de la Suceava.

„Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, avem nevoie şi de astfel de momente de distracţie (spectacole de teatru, turniruri, reconstituiri, urzeala boierilor bucovineni ş.a.)”, este de părere viceprimarul, care invită toţi sucevenii la mult aşteptatul eveniment


Intră acum și în grupul de