Lider PMP Suceava: Oamenii vor să vadă că fețele „baronilor locali” se schimbă pentru că au arătat ce pot face pentru Suceava. Rezultatul alegerilor va fi neprevăzut pentru unele persoane//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PMP Suceava, Anca Gâtlan, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că alegerile locale din toamna acestui an vor arăta că electoratul și-a schimbat optica și nu mai acceptă poveștile care erau prezentate până acum și vor dori schimbarea „baronilor locali”

„Alegerile care urmează, rezultatul lor, va fi poate neașteptat pentru unii, poate neprevăzut pentru alte persoane”, a spus Anca Gâtlan.

Ea a arătat că s-au schimbat multe lucururi mai ales în urma perioadei de pandemie prin care s-a trecut.

„Oamenii și-au schimbat optica. Nu mai vor să mai înghită vechile povești. Vor să vadă că fețele baronilor locali se schimbă sau trec în plan secund. Să treacă acei baroni locali în plan secund. Dumnealor au arătat ce pot să facă atât pentru Suceava cât și pentru întreg județul, dacă de gândim punctual la fiecare UAT”, a spus Gâtlan.

Ea a arătat că PMP Suceava nu este împotriva actualilor lideri politici, ci este un partid pentru Suceava, pentru digitalizate, pentru investiții sau pentru un mediu curat.

Anca Gâtlan a subliniat că după anunțarea candidaturilor lui Marian Andronache și Bogdan Codreanu la Primăria Suceava, respectiv președinția CJ Suceava, au început diverse atacuri, ceea ce indică faptul că aceștia creează deranj și emoții pe scena politică suceveană, ceea ce este un lucru bun.

Secretarul general al PMP Suceava a mai declarat în cadrul emisiunii că s-a constatat și că ceea ce promovează USR nu este pe placul sucevenilor și de aceea această formațiune politică nu are aderenți în Suceava unde electoratul este tradiționalist.

„Sub masca evoluționismului și a europenizării nu putem să acceptăm tot ce-i taie capul pe unii mai „aerisiți” de prin vestul Europei. În Bucovina nu e loc de sedii LGBT și să le povestim copiilor noștri din clasa a doua sau a treia că-și pot alege singuri genul. Mi se pare revoltător”, a spus Gâtlan.


Intră acum și în grupul de