Senatorul Cadariu, critic la adresa lui Gheorghe Șoldan: „Cum poate să vorbească de investitori când PSD a încercat în mod constant să împovăreze mediul de afaceri”


Intră acum și în grupul de

 Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a declarat astăzi că pe zi ce trece observă că „specialistul în selfie” de la PSD Suceava, respectiv candidatul pentru președinția Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, se trezește că este specialist și vorbește despre lucruri pe care efectiv nu le înțelege.

Constantin Daniel Cadariu a spus că Șoldan a comis-o din nou când s-a trezit vorbind despre mediul de afaceri și despre investitori. „Până de curând s-a fotografiat cu toate investițiile din județul Suceava, afirmând fără nici un pic de jenă că sunt meritul lui, deși atunci le vedea pentru prima dată. Mai nou, sute și sute de investitori îl asaltează mereu când se plimbă singur pe străzi, probabil să îl întrebe dacă nu l-a văzut pe Omar Haysam. Da, Omar Haysam este prototipul omului de afaceri pentru PSD, cel care a falimentat întreprinderi românești și care a contribuit la răpirea unor români nevinovați. Candidatul PSD care se pare că este cunoscut drept specialist în păcănele și jocuri de noroc se face că uită că PSD tratează cu dușmănie mediul de afaceri din România. Și la fel, același candidat PSD ar trebui să știe că firmele nu își câștigă banii apăsând la butoanele aparatelor de joc sau mizând pe noroc, ci cu foarte multă muncă. Nu sunt vorbe goale. PSD crede că românii au uitat încercările constante ale social democraților prin care au tot încercat să împovăreze fiscal antreprenorii români”, a declarat Cadariu.

El a amintit că cei de la PSD au încercat eliminarea cotei unice de 16%, introducerea impozitului progresiv, creșterea impozitului pe dividende și eliminarea unor facilități fiscale exact în perioada de criză economică internațională.

„Dar cum să înțeleagă specialistul Gheorghe Șoldan, reprezentantul unui partid care știe doar să risipească resurse că dacă sugrumi afacerile private din România, renunți practic la sursa principală de venituri la buget”, a mai adăugat senatorul PNL de Suceava.

El a ținut să precizeze că tot în ultima perioadă a observat că Gheorghe Șoldan este din ce în ce mai hiperactiv, ceea ce ar putea fi de înțeles datorită vârstei acestuia și a lipsei de experiență administrativă și economică. „Cred că are nevoie de câteva bucățele de plastilină sau altceva cu care să se joace pentru a-și ocupa timpul. Altfel cine știe de ce năzbâtii mai este capabil atunci când se apucă de compus comunicate de presă”, a încheiat Cadariu.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de