Gheorghe Flutur, la Cârlibaba: Dintr-o localitate uitată, izolată, cu drumuri prăfuite, primarul Gabriel  Danciu a reușit să facă o comună europeană la intrarea în Bucovina dinspre Ardeal, cu care ne mândrim.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost luni dimineața la Cârlibaba unde a lansat candidatura pentru un nou mandat a unui primar de nota 10,  Gabriel Danciu.

„ Câteva fotografii făcute de mine arată cartea de vizită a acestei comune și realizările acestui gospodar liberal al muntelui”, a spus Flutur.

El a subliniat că dintr-o localitate uitată cu câțiva ani în urmă, izolată, cu drumuri prăfuite, Gabi Danciu a reușit să asfalteze 99% din drumurile comunei.

„Puteți vedea ce sediu de primărie europeană are, ce cămin cultural, ce centru medical cu cabinete și farmacie, casa medicului, ce școală generală „Ștefan cel Mare” și grădiniță, terenuri de joacă, ce centru civic și traseu turistic. Comuna este dotată cu microbuz și autocar, devenind astfel o comună europeană la intrarea în Bucovina dinspre Ardeal, cu care ne mândrim”, a mai declarat liderul liberal sucevean.

Președintele Flutur a vorbit despre asfaltarea drumului Bobeica și legătura cu Izvoarele Sucevei și cu granița Ucrainei.

El a subliniat și nevoia dotării cu microbuze școlare în continuare, deoarece eforturile primăriei sunt uriașe: peste 250 km parcurge pe zi microbuzul care duce copiii la școală.

„De aceea, Cârlibaba este o localitate care trebuie și merită în continuare ajutată. Bravo, domnule primar Gabriel Danciu!”, a transmis Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de