FOTO Târgul „Agro Expo Bucovina 2016” a fost deschis în parcarea Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

agro expo bucovina (57)

Municipiul Suceava găzduiește în perioada 25 – 27 martie a.c. cel mai mare şi mai important eveniment agricol din zona Moldovei, și anume Târgul „Agro Expo Bucovina 2016”.

Cea de-a XIV-a ediţie a târgului este organizată în parcarea Iulius Mall Suceava de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina.

La deschiderea oficială a evenimentului a luat parte, alături de autoritățile locale, județene și parlamentarii suceveni, Simona Allice Man, Secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Astfel, pamblica inaugurală a târgului a fost tăiată de secretarul de stat, împreună cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, după care, întreg grupul de oficialități s-a îndreptat către expozanți.

agro expo bucovina (16)

Vizitatorii târgului au ocazia, timp de trei zile, să se informeze și să obțină sfaturi avizate de la cei peste 60 de expozanți din țară și străinătate specializați în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit și multe altele.

Totodată, de vineri până duminică, între orele 10 – 18, vizitatorii târgului pot asista la cele mai frumoase spectacole oferite de către Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu“ Suceava, Ansamblul Școlii de Artă „Ion Irimescu” Suceava, Ansamblul „Sălceanca și Dumbrăveanca”, Fanfara lui Cucoș Fântânele, precum și de interpreții de muzică populară Alexandru Recolciuc și Iosefina Telescu. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de