Crin Antonescu nu ia in calcul suspendarea președintelui Basescu după episodul ”caraghios” cu tricourile PMP


Intră acum și în grupul de

Liderul național al PNL, senatorul Crin Antonescu a declarat la întâlnirea cu activul PNL Suceava că situaţia în care a ajuns Traian Băsescu, în tricoul cu mărul pe piapt, pe malul mării, este un lucru trist şi îl scoate din raza de acţiune a oricărei chestiuni serioase explicând că pe aceste considerente nu poate intra în discuție suspendarea sa din funcţie.

Raspunzând unei întrebări venite în cadrul conferinţei de presă de după întâlnirea electorală, dacă preşedintele Traian Băsescu riscă o nouă procedură de suspendare din funcţie pentru că a apărut în fotografii îmbrăcat cu un tricou cu însemnele unui partid, Crin Antonescu a răspuns ironic că procedura de suspendare înseamnă să iei în serios un preşedinte.

P5039297

„Procedura de suspendare este un gravă, una serioasă. Situaţia în care a ajuns domnul Băsescu în tricoul acela, pe malul mării acolo, îl scoate din raza de acţiune a oricărei chestiuni serioase. Pur şi simplu este un lucru trist, sigur pentru unii, caraghios”, aprecizat Crin Antonescu.

Șeful PNL a arătat că pe cei care se gândesc că ţara traversează de ani buni o criză a prestigiului conducătorilor, o criză a prestigiului funcţiilor, „aceste isprăvi în tricou cu măr ale domnului Băsescu sunt foarte nefaste”.

„De ce să vorbim de lucruri serioase cu suspendarea? Domnul Traian Băsescu este în afara oricărei discuţii şi oricărei măsuri. E într-o situaţie jenantă pentru domnia sa şi într-o situaţie jenantă pentru noi ca ţară pentru că e pe funcţia de preşedinte al României”, a mai spus Antonescu.

Reamintim că Elena Udrea a postat, vineri după-amiază, pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată „Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP”, fotografiile fiind realizate la malul mării, pe plajă.

 

Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou alb cu sigla PMP şi cu mesajul „Vote for PMP”, alături de soţia sa, Maria Băsescu, purtând la rândul său un tricou cu sigla PMP şi cu inscripţia „Made me do it”, precum şi de mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi având tricouri albe cu sigla PMP.


Intră acum și în grupul de