BPN al PNL a validat candidatura lui Ion Lungu la Primăria Suceava şi a lui Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean Suceava


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Naţional al PNL a validat, luni, candidatura lui Ion Lungu pentru al patrulea mandat de primar al municipiului Suceava şi a lui Gheorghe Flutur pentru a candida din partea PNL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, funcţie pe care a mai avut-o în mandatul 2008-2012.

Lungu Flutur sarut

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a anunţat, luni, după şedinţa BPN al PNL că au fost validate mai multe candidaturi, între care şi cea a lui Lungu la funcţia de primar şi a lui Flutur la preşedinţia CJ Suceava.

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Suceava că în urma deciziilor organizaţiei PNL Suceava, Ion Lungu va fi candidatul PNL la funcţia de primar al Sucevei, iar Gheorghe Flutur va deveni preşedinte unic al PNL Suceava, urmând ca celălalt fost co-preşedinte, deputatul Dumitru Pardău, să fie prim-vicepreşedinte coordonator al organizaţiei judeţene.

Ion Lungu, primar aflat la al treilea mandat, a renunţat la toate funcţiile politice din PDL imediat după ce a fost reales în 2012 şi anunţa că se va ocupa doar de administraţie, şi nu de politică.

Lungu a fost ales consilier local din partea PNL în anul 2000, iar în 2004 a fost ales primar din partea aceleiaşi formaţiuni.

El a părăsit PNL înaintea alegerilor locale din 2008 când a candidat din partea PDL şi a fost reales primar, iar în 2012 a câştigat al treilea mandat de primar candidând din partea PDL.

În septembrie 2014 el a demisionat din PDL şi a devenit independent, iar tot atunci a anunţat că susţine pe candidatul PSD la Preşedinţia României, Victor Ponta.(R.N.B)


Intră acum și în grupul de