PSD Suceava nu se lasă și lansează o nouă provocare în spațiul politic local


Intră acum și în grupul de

Surse din PSD ne-au declarat că un lot nou de afișe care îi are de această dată  în prim plan pe candidatul PSD la funcția de primar al orașului, Tiberius Brădățan și pe fostul căpitan al echipei ”de aur” a Sucevei, CSM, Florin Cristescu vor fi răspândite prin oraș în zilele care urmează.

Florin Cristescu face parte din echipa de consilieri locali ai PSD și apare în afiș dând mâna cu Tiberius Brădățan.

13239106_1053590014711746_4090691844517958316_n

Este de așteptat ca după scandalul provocat de apariția în spațiul public a unor materiale de campanie electorală ce îl avea în prim–plan pe Tiberius Brădățan și care conțineau culorile drapelului României, și care au fost retrase ca urmare a deciziei Biroului Electoral Municipal, să existe reacții la faptul că imaginea candidatului PSD apare de mai multe ori pe un afișier electoral decât permite legea.

PSD forțează astfel întrunirea BEM Suceava, format din reprezentanții mai multor partide, care, în urma deciziei să interzică afișul cu Florin Cristescu, capitanul echipei ”de aur” a Sucevei.

În momentul de față soarta echipei de fotbal a municipiului este destul de sumbră după ce în dorința de a se menține in Liga a 2-a, echipa este suspectată că a încercat să cumpere meciul din deplasare disputat la Berceni.

Deocamdată cei din conducerea PSD Suceava au refuzat să comenteze informațiile.


Intră acum și în grupul de