Gheorghe Flutur va fi vocea aleșilor locali din PNL și va aduce un plus de încredere că are cine să îi reprezinte, consideră primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava, consideră că președintele CJ Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va fi vocea aleșilor locali din PNL după ce va fi ales președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL la conferința care se va desfășura sâmbătă la Cluj Napoca.

„Domnul Flutur este un om cu experiență în administrație, este un om cunoscut la București, la ministere, la Guvern. Toată lumea îl știe. A fost ministru. Are un grad de notorietate și de apreciere. Eu cred că va fi o voce care poarte toate doleanțele aleșilor locali. Este bine că cineva le poate centraliza, cineva le poate impune în conducerea centrală, pentru că va face parte din BPN al PNL”, a declarat Ion Lungu în emisiunea Exclusiv 90 de minute.

Ion Lungu a subliniat că Gheorghe Flutur va impune conducerea PNL să ia anumite poziții legate de temele administrației publice locale din România.

„Cu siguranță că nu va merge acolo ca să piardă timpul, ci se va impune. Va impune PNL să ia anumite poziții legate de aceste teme administrative care astăzi chiar dacă sunt prezentate punctual, de mine, de Bolojan sau Faclă, este bine să vorbim pe o singură voce. Este bine să facem o listă de priorități”, a spus Lungu.

El a adăugat că este important ca problemele administrației locale să fie prioritizare și să fie făcute demersuri pentru rezolvarea lor pe rând, iar Gheorghe Flutur are capacitatea de a identifica aceste problematici și știe și cum să fie soluționate.

„Eu zic că va aduce un plus de încredere în fața aleșilor locali pentru că are cine să  îi reprezinte”, a conchis Ion Lungu.

Liga Aleșilor Locali din PNL urmează să se întrunească, sâmbătă, la Cluj Napoca și să își aleagă conducerea.

Gheorghe Flutur a confirmat, marți, într-o conferință de presă, că și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al acestui for al partidului.

 


Intră acum și în grupul de