PSD Suceava: Destinația turistică de excelență Suceava își întâmpină turiștii cu „capcane rutiere”


Intră acum și în grupul de

Organizația municipală PSD Suceava avertizează că destinația turistică de excelență Suceava își întâmpină turiștii cu „capcane rutiere” arătând că la intrarea în municipiu un canal surpat poate genera accidente, ceea ce ar fi o metodă de marketing novatoare pentru ca cei care vin să viziteze municipiul să stea mai mult în oraș pe perioada cât mașina le este reparată.

Într-un comunicat de presă, președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, menționează că în urmă cu o lună, primarul PNL Ion Lungu a anunțat triumfalist că municipiul Suceava a câștigat premiul Destinație turistică de excelență și că, pe de altă parte, luna decembrie, în Bucovina, reprezintă vârful afluxului de turiști care vizitează zona noastră.

„Aflat de 14 ani la conducerea Primăriei Suceava, Ion Lungu știe să întâmpine turiștii cum se cuvine: cu o programare obligatorie la un service auto și o vizită obligatorie la Spitalul Județean Suceava unde condițiile de tratament sunt foarte bune. La început de week-end turistic (respectul pe care Ion Lungu îl arată față de suceveni este binecunoscut), municipiul Suceava își întâmpină vizitatorii cu capcane rutiere care au scopul de a prelungi sejurul pe durata reparației autovehicolelor, această metodă de marketing turistic implementată de Primăria Suceava fiind unică pe glob”, se arată în comunicat.

Totodată, Dan Ioan Cușnir subliniază că o altă problemă majoră nerezolvată și incompatibilă cu turismul este prezența câinilor vagabonzi în municipiu.

„De asemenea, după o prezență simbolică de 14 ani la Primăria Suceava a lui Ion Lungu, și câteva milioane de euro cheltuite pentru așa zisa rezolvare a problemei cânilor vagabonzi viceprimarul Lucian Harșovschi a înțeles într-un târziu că turismul este incompatibil cu prezența masivă a câinilor vagabonzi pe străzile Sucevei. În acest an la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava s-au prezentat 614 persoane mușcate de câini vagabonzi”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de