Victor Ponta a explicat la România TV ce va face împreună cu Cătălin Nechifor la Pro România: Practic, noi vom fi opoziția. Ludovic Orban va rămâne cu plângerile penale și cu cântatul la chitară


Intră acum și în grupul de

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la România TV că partidul său va fi opoziția politică în condițiile în care liderul PNL, Ludovic Orban, se ocupă cu cântatul la chitară și plângeri penale față de Viorica Dăncilă.

El a spus că în partid a venit și fostul lider PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, subliniind că Nechifor, a fost cel care l-a bătut în alegeri pe Gheorghe Flutur la președinția Consiliului Județean Suceava și că are o mare capacitate de a veni cu idei.

„Așa încât, practic, noi (Pro România n.r.)  vom fi opoziția”, a spus Ponta.

El a precizat că „Ludovic Orban va rămâne cu plângerile penale și cu cântatul la chitară”.

”Eu vreau să prezint o echipă de oameni, nu în ideea că va guverna Pro România singură”, a adăugat Victor Ponta menționând că alături de el vor mai veni persoane cu care poate dezvolta un proiect politic serios.

Întrebat despre modul în care va face opoziție și dacă va continua discursul pe care l-a avut, anti-Dragnea, acesta a explicat că a fost un discurs către colegii săi din PSD în care a vrut să explice de ce a fost nevoit să se despartă de PSD, dincolo de partea personală cu Liviu Dragnea.

„Direcția în care domnul Dragnea conduce PSD este împotriva convingerilor mele și ale multor PSD-iști doar că mie nu a putut să-mi ofere o funcție, un avantaj, ca să tac din gură”, a mai spus liderul Pro România.(T.B.)


Intră acum și în grupul de