Nechifor crede că Gavril Mîrza ar intenționa să revină președinte al CJ Suceava: „Probabil că PSD are o șansă la alegerile din 2020. Sunt oameni buni, domnul Stan, domnul Mîrza, alți colegi. Dar eu am alt drum”


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, membru Pro România, a declarat într-un interviu că are informații că fostul lider PSD Suceava, Gavril Mîrza, fost președinte al CJ Suceava în perioada 1996-2008, ar intenționa să revină președinte al CJ Suceava pentru a soluționa proiectul „Utilități și Mediu” pe care l-a inițiat și din care nu s-a făcut mai nimic, dar primăriile plătesc rate mari pentru împrumutul de 86 de milioane de euro.

 „Am auzit că domul Gavril Mîrza va fi candidatul partidului pentru Consiliul Județean Suceava. Știu că domnia sa intenționează un nou mandat de președinte în încercarea de a găsi o soluție de închidere a proiectului „Utilități și Mediu” pe care tot el l-a făcut, dar care este blocat din 2003. De 15 ani primarii plătesc sute de mii de lei pe an, ratele la împrumutul de peste 86 de milioane de euro făcut de județ pentru acest proiect, dar din care nu s-a realizat mai nimic”,  a declarat Nechifor într-un interviu acordat cotidianului „Crai Nou”.

El a mai spus că a aflat că ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, s-a pronunțat recent, la Suceava, cum că oamenii au cam fost înșelați când s-a încheiat acea asociere.

„Probabil că PSD are o șansă la alegerile din 2020. Sunt oameni buni, domnul Stan, domnul Mîrza, alți colegi. Dar eu am alt drum”, a conchis Nechifor.

Deputatul Cătălin Nechifor a declarat, recent, că din informațiile pe care le are, la conferința județeană de alegeri a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan ar urma să fie singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației, iar Gavril Mîrza, va fi candidat pentru funcția de președinte executiv.

Senatorul Ioan Stan a anunțat în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean al PSD Suceava care s-a desfășurat la Dumbrăveni că va candida la funcția de președinte al organizației județene PSD Suceava și că, în această calitate, vrea să își asume și candidatura pe primul loc pe liste la alegerea Consiliului Județean Suceava vizând funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de