Ponta a atins la Suceava un punct sensibil: Nu-l văd pe Dragnea în rolul lui Nelson Mandela să se ducă la închisoare așa că va da OUG să scape. Nu cred că poate vreun PSD-ist să fie de acord ca hoții să fie scoși din închisori


Intră acum și în grupul de

Fostul prim ministru Victor Ponta a declarat că momentul emiterii ordonanței de urgență privind amnistia și grațierea va fi cel în care membrii PSD vor lua o decizie pentru că nu crede că existe unul dintre aceștia de acord ca hoții să fie scoși din închisori.

„Se va întâmpla ceva pe termen foarte scurt. E inevitabil. Domnul Dragnea are în martie audierea în dosar, în aprilie depozițiile și se rămâne în pronunțare. Nu-l văd pe domul Dragnea pe post de Nelson Mandela că se duce în închisoare. Va da acea ordonanță de urgență prin care să scape de închisoare. Acela cred că este un moment foarte important ca cei care sunt acum în PSD să ia o decizie într-un fel”, a spus Ponta într-o conferință de presă.

El a apreciat că actuali membri ai PSD pot să înțeleagă că Liviu Dragnea s-a certat cu toată lumea sau că a dat afară membri ai PSD.

„Să îndrepți abuzuri, sunt de acord, dar să scoți hoții din închisori nu cred că poate fi vreun PSD-ist de acord. Atunci va fi un moment important”, a spus Ponta.

El consideră că oricum Liviu Dragnea nu va pleca din fruntea PSD.

„Eu sunt criticat că am plecat, el că nu pleacă”, a spus Ponta care s-a întrebat cine ar putea conduce partidul, Olguța Vasilescu sau Codrin Ștefănescu, pentru că nu prea există alte persoane care să preia partidul.

Potrivit lui Ponta, că Liviu Dragnea a dat cu napalm și nu a prea rămas nimeni în conducerea PSD în afară de câțiva ”Dragni” mai mici.(T.B.)


Intră acum și în grupul de