Nechifor(Pro România): Cred că starea de alertă va trece de votul Parlamentului pentru că PSD ne-a obișnuit să spună că nu votează, dar votează//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că este aproape sigur că starea de alertă va fi continuată întrucât PSD, deși spune că nu votează va vota și consideră că ar fi mult mai bine ca partidele să aibă proiecte clare, transparente și să spună ceea ce fac pentru ca oamenii să știe la ce să se aștepte.

El a arătat că Pro România a anunțat și că nu votează Guvernul Orban și că nu votează starea de urgență și nici că nu votează starea de alertă.

„Din câte știu eu politică, eu cred că această stare de alertă va trece de votul Parlamentului pentru că, nu-i așa, PSD ne-a obișnuit să zică că nu votează, dar votează. Marcel Ciolacu a spus că nu votează Guvernul Orban după ce l-a dat jos și l-a votat, la fel a zis că nu votează starea de urgență, prima stare de alertă. Până la urmă s-au sucit. Au votat. Aceeași stare de neîncredere o regăsim și în zona PSD care, din perspectiva unui partid care se crede lider al opoziției, iar nu mai avem proiect politic, nu mai avem viziune, nu mai avem parcurs”, a spus Nechifor.

El a arătat că lumea s-a săturat să audă doar promisiuni și că vrea să vadă un proiect politic transparent, care să fie implementat pas cu pas.

„Nu mai vrea nimeni să aștepte la nesfârșit să vedem ce se întâmplă, dacă apar rezultate bune”, a spus deputatul Pro România.

El a arătat că se așteaptă ca PSD să voteze „la pachet cu PNL și USR” starea de alertă.

„Noi, Pro România, nu am votat nici guvernul, nici starea de urgență, nici starea de alertă și nu votăm nici cea care urmează pentru motive foarte simple. Nu poți să impui doar obligații fără să dai și drepturi”, a spus Nechifor.

El a exemplificat cu obligația de a purta măști de protecție cât timp nu există suficiente în piață, motiv pentru care Pro România a inițiat o lege care a fost și votată prin care se distribuie măști persoanelor nevoiașe sau celor care nu le găsesc.

Nechifor a mai declarat că în județul Suceava situația este mai delicată și că scăderea numărului de cazuri de infecții cu noul coronavirus va fi lentă și că vor fi doar câteva cazuri pe zi doar la finalul lunii iulie.


Intră acum și în grupul de