Mircea Geoană se ia de piept cu Traian Băsescu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a fost extrem de tranşant în privinţa modului în care se va desfăşura camapania electorală şi lăsat să se înţeleagă că actualului preşedinte al ţării îii este „frică” să recunoască cine are cele mai multe şanse de a deveni preşedinte.

Mircea Geoană a afirmat, referindu-se la declaraţia lui Traian Băsescu făcută la Craiova, potrivit căreia în campanie nu se va bate nici cu Geoană, nici cu Antonescu, ci cu fostul preşeditne al României, Ion Iliescu, că preşedintelui în funcţie „fie îi este frică, fie îi este frică”.

„I-am dat ieri o replică domnului Băsescu, de la Prahova, spunându-i că fie îi e frică, fie face abuz de substanţe. Astăzi, din Bucovina, îi dau o altă replică: fie îi este frică, fie îi este frică. Fie îi este frică să se confrunte cu criza, fie îi este frică să se confrunte cu Mircea Geoană şi îşi caută ţinte şi adversari imaginari. Boxează cu umbra lui ca un boxer căruia îi e frică. Să vorbească cu Mircea Geoană şi-l aştept cu plăcere în confruntări”, a afirmat, sâmbătă liderul social-democrat Mircea Geoană.

Declaraţia candidatului PSD la preşedinţie a fost făcută la Vârfu Dealului, în judeţul Suceava, unde Mircea Geoană s-a oprit pentru a sta de vorbă cu un grup de susţinători şi a intrat în curtea unui localnic a cărui familie îl susţine pe Geoană. Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că în competiţia pentru alegerile prezidenţiale nu se va bate nici cu Mircea Geoană, şi nici cu Crin Antonescu, ci cu Ion Iliescu, care şi-a pus în faţă nişte „perdele zâmbitoare” şi va fi pentru prima dată când îl va bate şi pe acesta.

Traian Băsescu a lansat, sâmbătă, la Craiova, un atac la adresa lui Ion Iliescu şi a candidatului social-democrat la Preşedinţie Mircea Geoană, pornind de la afirmaţia acestuia făcută la înscrierea candidaturii la BEC, potrivit căreia preia ştafeta de la Ion Iliescu.


Intră acum și în grupul de