PSD Suceava vrea sa scoata o carte cu probele privind fraudarea alegerilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava vrea să editeze o carte cu toate probele şi declaraţiile legate de fraudarea alegerilor prezidenţiale. Anunţul a fost făcut joi de vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, care a arătat că în volum vor fi prezentate şi diferitele agresiuni fizice sau verbale la care au fost supuşi membri sau simpatizanţi ai PSD Suceava în timpul campaniei electorale.

El a exemplificat cu cazul unui reprezentant PSD dintr-o secţie de votare din comuna Păltinoasa căruia i-a fost spart capul, cu mânjirea cabinetului medical al unui vicepreşedinte PSD din oraşul Frasin, sau cu fugărirea cu bâte a tinerilor volunari ai PSD. „Cu toate aceste materiale vom edita o carte pentru a le face cunoscute publicului. Ca să se ştie la ce s-a lucrat”, a spus Milici.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că iniţiativa este foarte bună, dar că sugerează ca această carte să fie editată sub formă de sul. „Iniţiativa este foarte bună. Să o facă. Cartea să o facă sul, că e mai uşor de utilizat”, a spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de