Corneliu Popovici e la un pas de a-si pierde scaunul de secretar de stat


Intră acum și în grupul de

Fostul PSD-ist, suceveanul Corneliu Popovici, care s-a înscris în PDL pentru a-şi putea păstra funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului (în perioada 2008-2009) este pe punctul de a pierde acest fotoliu. Surse credibile de la Bucureşti ne-au informat că din cauza negocierilor febrile purtate zilele acestea în vederea împărţiri posturilor de pe la ministere pe Popovici nu „şi-l asumă nimeni”.

Aceleaşi surse ne-au spus că PD-L nu doreşte deocamdată să treacă în dreptul său, la capitolul posturi ocupate, numele lui Popovici, existând însă şanse ca acesta să ocupe un post de director în ministerul condus actualmente de Elena Udrea, cel al Turismului şi Dezvoltării.

Celălalt secretar de stat din judeţul Suceava, Cristian Irimie, nu are nici un fel de problemă în a-şi păstra fotoliul cei de la Bucureşti, apreciind munca depusă la minister. De altfel, Irimie a fost în cărţi, la începutul anului, pentru funcţia de ministru al Sănătăţii însă acest portofoliu a revenit, după negocieri, celor de la UDMR.


Intră acum și în grupul de