Baisanu da vina pe Zarojanu ca a lasat PNL fara bani (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, susţine că organizaţia judeţeană a partidului are conturile bancare blocate din cauza unor foşti lideri locali ai liberalilor.

Potrivit acestuia, foşti lideri ai liberalilor suceveni au încheiat contracte cu unele firme din Suceava, pentru materiale folosite în campania electorală trecută, fără a plăti sumele datorate.

„Înainte de a fi eu preşedinte al partidului şi de a avea dreptul de semnătură şi de a angaja PNL Suceava în o serie de contracte juridice, preşedinţia organizaţiei a fost pe mâna unor băieţi foarte inteligenţi, oameni care în campaniile proprii şi personale au semnat o seri de contracte cu diferite societăţi comerciale, fie pentru bannere, fie pentru afişe sau alte materiale promoţionale. Şi au lăsat partidul fără bani”, a spus Alexandru Băişanu.

El a spus că în momentul de faţă PNL Suceava are o datorie de 22.000 de lei (220 de milioane de lei vechi) către firma suceveană Fretta. „Nu este un lucru care să ne facă cinste. PNL este un partid serios, dar de-a lungul vremii au intrat şi şarlatani care nu au făcut nimic altceva decât să-şi urmărească propriile interese”, a declarat Băişanu.

Dacă iniţial a spus că actualii membri ai PNL nu sunt dispuşi să plătească această datorie, în cele din urmă liderul PNL a declarat că liberalii vor încerca „să pună mână de la mână” pentru a plăti sumele restante. El a mai spus că PNL Suceava mai are un proces în instanţă în care i se solicită plata unor sume restante.


Intră acum și în grupul de