PNL Suceava importa membrii de la vecinii de bloc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a liberalilor suceveni s-a ales cu un nou membru venit tocmai de la formaţiunea politică ce are sediul uşă în uşă cu PNL Suceava.

Proaspăta achiziţie este Aurel Jescu, fost membru PRM Suceava, organizaţie în care a ocupat funcţiile de prim-vicepreşedinte la judeţ şi preşedinte la municipiu, iar în perioada 2004 – 2008 a reprezentat partidul în cadrul deliberativului local.

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, l-a prezentat pe noul membru în cadrul unei conferinţe de presă organizate pe parcursul zilei de joi, arătându-şi încrederea că Aurel Jescu se va regăsi din nou pe lista consilierilor locali însă de data aceasta venind din partea PNL.

„Domnia sa a venit în rândul liberalilor cu arme şi bagaje pe parcursul săptămânii trecute şi cred că oricând se poate regăsi din nou pe lista consilierilor locali sau poate chiar judeţeni. Nu îi pot dori decât mult succes în noua etapă politică amintind categoric tuturor oamenilor politici care doresc să-şi continue activitatea că în cadrul formaţiunii liberale pot găsi un mediu proprice pentru dezvoltarea viitoare a activităţii lor şi sunt aşteptaţi cu braţele deschise”, a mai spus Băişanu.

La rândul său, Aurel Jescu s-a arătat foarte încântat de alegerea făcută promiţând de faţă cu staff-ul de conducere al PNL Suceava că va da tot ce poate pentru a nu face de râs noul partid.

„Sunt mândru că m-am alăturat acestui partid tânăr şi dinamic, un partid profesionist care ştie să facă politică, o politică a tuturor şi sper ca din mers să mă aliniez la doctrina acestui partid şi promit că nu voi face PNL-ul de râs” a conchis Aurel Jescu.

Angajat al societăţii de distribuţie a apei potabile în Suceava, proaspătul liberal este şi un om de afaceri, conducând o societate cu 10 angajaţi.

Întrebat de motivele care l-au determinat să plece din structurile PRM, Aurel Jescu s-a ferit în primă fază să răspundă concret spunând doar că „nu mă mai regăseam” dar a lăsat să se înţeleagă faptul că adevăratul motiv constă în imposibilitatea de a-şi putea exprima părerea şi de a lua cuvântul în cadrul conferinţelor de presă punându-i-se pumnul în gură de către conducerea fostei sale formaţiuni politice.


Intră acum și în grupul de