Liberalii suceveni pleaca la Bruxelles (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O comisie formată din 11 liberali suceveni va fi prezentă, în perioada 24 – 26 mai, la Bruxelles, la Parlamentul European.

Anunţul a fost făcut, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, chiar de preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, cel care de altfel va fi şi în fruntea grupului de vizitatori.

Vizita la Parlamentul Europei vine ca urmare a unei invitaţii lansate liberalilor de către europarlamentarul liberal Adina Vălean, soţia liderului PNL Crin Antonescu, în încercarea de a promova imaginea unor localităţi sucevene conduse de primari liberali şi înnodarea unor relaţii ce pot atrage fie investitori, fie fonduri europene pentru aceste comunităţi.

„Este o invitaţie venită din partea doamnei Adina Antonescu către primarii liberali din judeţul Suceava de a încerca să-şi promoveze la Bruxelles imaginea comunităţilor lor în încercarea de a atrage fonduri europene pentru respectivele localităţi lovite de dezastrul financiar produs de PDL, care nu dă bani primăriilor conduse de oameni ce fac parte din alte formaţiuni politice”, a declarat Alexandru Băişanu.

Din delegaţie vor face parte şapte din cei 11 primari PNL din judeţ şi preşedintele studenţilor liberali suceveni.


Intră acum și în grupul de