PDL Suceava consideră că USL este principalul adversar al clasei de mijloc din România


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că prin măsurile sale anti-economice, USL este principalul adversar al clasei de mijloc din România.

El a subliniat că PDL are datoria de a rămâne unit ca să lupte împotriva USL și pentru interesele clasei de mijloc.

„PDL nu îi reprezintă doar pe intelectuali, pe cei cu studii superioare şi profesiile liberale. PDL îi reprezintă pe toți cei ce produc ceva cu mâna lor sau adaugă valoare indiferent de profesia pe care o practică”, a spus Flutur.

flutur 2-2013

Liderul PDL a precizat că fermierii, micii producători industriali, românii care au propria mică afacere, precum şi aceia care muncesc peste hotare care îşi trimit câștigurile acasă sun parte din familia PDL.

„Democraţia şi prosperitatea pot fi susţinute numai de clasa de mijloc, singura categorie socială care produce. Democrația și prosperitatea sunt solide și stabile numai dacă sunt un produs intern, făcut în România”, a declarat Flutur.

El a arătat că pentru susţinerea clasei de mijloc PDL va acţiona pe două paliere. Astfel, se vor promova măsurile de dreapta, precum reduceri şi scutiri fiscale, stimularea creării de locuri de muncă, dar şi înlăturarea îngrădirilor din sectorul agricol.

Al doilea palier are în vedere conferirea de putere reală comunităţilor locale şi reducerea dependenţei faţă de centru.

„USL este adversarul principal al clasei de mijloc. USL este o construcție politică anti-industrială și anti-economică care nu poate funcționa decât prin slăbiciunea iniţativei economice, agrare, locale. În viziunea USL, toate acestea trebuie să devină dependente de stat”, a mai spus Flutur.

Liderul PDL a mai declarat că PDL are nevoie de unitate, iar marea majoritate a membrilor noştri înţeleg şi susţin această unitate.

„Pentru cei care ne-au votat, dar şi pentru cei care sunt dezamăgiţi de actuala guvernare, suntem datori să fim un partid de opoziţie solid, nu unul fărâmițat și vulnerabil. Trecerea în opoziție a unui partid este un test al loialității pentru membrii săi. Oportuniștii vor pleca acolo unde li se promit funcții și resurse. Oamenii cu coloană vertebrală, cu principii și valori, vor sta alături de partid”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El a mai arătat că PDL este cel mai important partid de dreapta din România şi consideră că nu există construcţie puternică de dreapta, mesaj serios de dreapta şi reprezentare solidă a intereselor alegătorilor de centru-dreapta fără PDL.

„PDL va face opoziţie serioasă şi consecventă cu scopul final de a schimba în 2016, sau mai devreme, actualul guvern de centru-stânga. Orice partid de centru-dreapta care susţine acest obiectiv e un potenţial partener al PDL”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de