Liderul PNL Suceava: „Trebuie sa ii punem pe cei care au furat sa plateasca. Va asigur ca au de unde” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de
Alexandru Băişanu
Alexandru Băişanu

„Îmi doresc ca Victor Ponta să găsească soluţii să ia la puricat samsarii de terenuri şi despre care vorbea că au obţinut nefondat terenuri şi păduri, să confişte toate aceste bunuri care nu le aparţin, să le valorifice şi să le înapoieze cetăţenilor”, a declarat joi, preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, într-o conferinţă de presă, evidenţiind că „trebuie să îi punem pe cei care au furat să plătească”.

Parlamentarul liberal a subliniat că acestă acţiune este la îndemâna Guvernului. „Haideţi, stimaţi colegi din USL, nu doar să arătam spre PDL-işti şi cei care au furat şi să o şi demonstrăm şi să plătească, pentru că va asigur că au de unde”, a spus Băişanu.

Miercuri, Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament pentru legea privind despăgubirile pentru imobile naţionalizate, care stabileşte că foştii proprietari ai caselor naţionalizate care nu pot fi despăgubiţi în natură vor primi puncte în valoare nominală de un leu, raportat la valoarea casei, cu care vor putea achiziţiona prin licitaţie alte imobile sau le vor preschimba în bani, dar după 2017, în limita a 14% pe an din suma punctelor.


Intră acum și în grupul de