Actiune caritabila a femeilor liberale din Suceava, la Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană a femeilor liberale (OFL) din cadrul Partidului Național Liberal filiala Suceava a organizat la sfârșiul săptămânii trecute o acțiune de ajutorare a două familii din comuna Cornu Luncii ale căror case au ars din temelie.

actiune PNL la Cornu Luncii

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL Suceava, alături de primarul liberal al comunei Cornu Luncii, Fron Gheorghe, care prin intermediul instituției pe care o conduce a reușit construcția aproape în întregime a celor două noi case pentru familiile ce au rămas pe drumuri în urma incediilor, şi OFL Suceava a venit în ajutorul familiilor cu probleme donând acestora două combine frigorifice, produse alimentare, dar și nealimentare necesare, precum și o sumă de bani pentru necesitățile curente.

 „Acțiunea femeilor liberale din acest sfârșit de săptămână a fost una cu scop caritabil și, credem noi, o acțiune de normalitate în cadrul calendarului acțiunilor din interiorul unui partid politic. Noi, femeile liberale, am rămas profund impresionate de povestea celor două familii cu nu mai puțin de 7 copii, unde cel mai mic are 4 ani, iar cel mai mare 16 ani și, care, fără sprijinul primăriei și a localnicilor din Cornu Lunci ar fi putut petrece iarna aceasta fără un acoperiș deasupra capului. De aceea am ales ca în această toamnă eforturile noastre să se îndrepte spre ajutorarea acestor două familii”, a declarat preşedintele OFL Suceava, Cristina Teodorovici.


Intră acum și în grupul de