Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi ajunge săptămâna viitoare în liceele sucevene


Intră acum și în grupul de

Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA)  din cadrul Universităţii  “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi va ajunge în data de 24 februarie la Suceava.

Astfel, elevii claselor a XI-a și a XII-a de la colegiile ”Ștefan cel Mare”, ”Petru Rareș”, ”Mihai Eminescu, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” și  Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, din municipiul reședință de județ, vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii, susținută de către Departamentul Media al facultății ieșene.

Poză Panoramică - FEAA

”În urma prezentării, elevii vor deține informații despre sistemul de admitere în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului, precum și informații ce țin de posibilitățile de angajare”, se arată într-un comunicat al FEAA.

Sursa citată, precizează că acest proiect îşi propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor de liceu o perspectivă realistă asupra mediului academic economic.

”Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educațională a facultății, în etapa următoare elevii sunt invitați să ne viziteze în cadrul proiectului Zilele Porților Deschise”, se arată în comunicatul FEAA.

Caravana Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi organizează în perioada 22 februarie-3 martie prezentarea programelor de studii în 58 de licee din 15 oraşe din Moldova: Bacău, Bârlad, Botoșani, Fălticeni, Hârlău, Iași, Onești, Pașcani, Piatra Neamț, Roman, Rădăuți, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Neamț și Vaslui.


Intră acum și în grupul de