La USV a fost reluată campania de alegere a studenților reprezentanți


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a fost reluată campania de alegere a studenților reprezentanți, după ce la începutul lunii februarie a fost anulată acțiunea din cauza contestațiilor.

Universitatea Suceava corp E

Potrivit reprezentanților USV, noua Campanie de Alegere a Studenților Reprezentanți (CASR) pentru Consiliile Facultății și Senatul Universității se desfășoară în perioada 29 februarie – 23 martie, studenții fiind așteptați să își depună candidaturile până în data de 6 martie.

Studenții interesați trebuie să trimită un CV, o scrisoare de intenție, o fotografie color și o adeverință de student, la adresa [email protected].

După finalizarea depunerii și validării candidaturilor, va avea loc campania electorală, între 7 și 15 martie, iar între 16 și 19 martie vor avea loc alegerile.

Rezultatele Campaniei de Alegere a Studenților Reprezentanți vor fi afișate în data 19 martie, urmând ca între 21 și 23 martie să poată fi depuse contestațiile.

Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale este programată pentru data de 23 martie.

Precizăm că Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) a mai organizat, în perioada 3 februarie – 12 februarie 2016, o campanie de alegere a studenților reprezentanți, însă aceasta a fost anulată.

Motivul invocat a fost acela al numărului de contestații primite de organizatori din partea studenților care au susținut că nu au primit destule informații cu privire la desfășurarea campaniei. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de