Electricieni și instalatori ai E.On au vopsit, zugrăvit și modernizat o grădiniță din Câmpulung Moldovenesc și o sală de sport din Piatra Neamț


Intră acum și în grupul de

În ultima săptămână, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON din zonele Piatra Neamţ şi Câmpulung Moldovenesc au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamţ şi la Grădiniţa nr. 5 din C-lung Moldovenesc.voluntariat-c-lung-moldovenesc-2

Lucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor de iluminat au adus mai multă lumină şi prospeţime în sala de sport a şcolii, respectiv în clubul grădiniţei, se arată într-un comunicat al companiei.

„Ca parte a comunităţilor în care trăim şi muncim ne implicăm în schimbarea în bine a acestora, în crearea unei vieţi mai bune pentru oameni. Acţiunile de voluntariat derulate la cele două unităţi de învăţământ  nu sunt singulare, ci constituie o permanenţă în activitatea noastră. Suntem mulţumiţi că în urma activităţilor noastre copiii din cele doua instituţii de învăţământ vor beneficia de condiţii mai bune”, a declarat Teona Oltean, Director General Adjunct E.ON Distribuţie România.

 

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România, iar începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000, subliniază compania.

 


Intră acum și în grupul de