CAS Suceava a încheiat 857 de acte adiţionale la contractele existente cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, economist Anda Sălăgean, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina că instituţia a încheiat acte adiţionale la contractele existente cu toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale acte aflaţi în relaţii contractuale cu CAS Suceava la data de 31 decembrie 2016.

Sălăgean a spus că actele adiţionale s-au încheiat la contractele existente pentru perioada 1 ianuarie-31 martie 2017, iar bugetul lunar alocat reprezintă media lunară a bugetului din 2016.

CAS Suceava  a încheiat 857 de acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale care se aflau la 31 decembrie 2016 în relaţii contractuale cu instituţia, a precizat Sălăgean.

Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, că finanţarea spitalului pentru primul trimestru al acestui an va fi realizată în baza actului adiţional la contractul pentru prestări servicii medicale şi derularea programelor naţionale de sănătate, încheiat cu CAS Suceava .

Rîmbu a spus că se aşteaptă aprobarea bugetului pentru anul 2017 şi lista de investiţii.(L.B.)

 


Intră acum și în grupul de