Un sucevean băut a tamponat două mașini în timp ce făcea manevre cu autoturismul într-o parcare de pe strada Lazăr Vicol


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat de polițiști după ce, vineri seara,  a tamponat două mașini parcate pe strada Lazăr Vicol și a refuzat să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri la ora 23:00 că o persoana aflată sub influenţa alcoolului a condus un autoturism pe strada Lazăr Vicol, din localitate și a tamponat două autovehicule parcate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22:53, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Suceava, a efectuat mai multe manevre cu autoturismul în parcarea din dreptul unui imobil de pe strada Lazăr Vicol din localitate, ocazie cu care, a lovit două autoturisme parcate.

În urma accidentului, au rezultat numai pagube materiale.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru  „refuz de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de