Un bărbat care a distrus cu toporul și apoi incendiat mașina cumnatului său din Stulpicani, plasat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a distrus cu toporul și apoi a incendiat mașina cumnatului său din Stuplicani a fost plasat sub control judiciar de Judecătoria Gura Humorului.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Gura Humorului, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Alexandru-Marcel Mihalea pentru distrugere și distrugere prin incendiere.

Bărbatul este acuzat că în seara de 2 noiembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat distrugeri autoturismului marca Opel Astra, proprietatea soţului surorii sale, distrugând cu un topor toate geamurile.

Ulterior, în 6 noiembrie, Mihalea, tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii cu sora, căreia i-a reproșat că a sesizat organele de poliție, a stropit cu benzină interiorul autoturismul marca Opel Astra, parcat în livada locuinței socrilor din satul Slătioara din comuna Stulpicani, incendiindu-l.

Autoturism în cauză a fost distrus în proporție de 90%, prin fapta sa inculpatul a cauzat un prejudiciu de 4.500 lei.

Față de Mihalea s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, iar Judecătoria Gura Humorului a respins propunerea de arestare preventivă, luând față de inculpat măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de