Rădăuți: Un bărbat care se îmbarca într-un autocar spre Londra, depistat de polițiști că avea în valize țigări de contrabandă de circa 15.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Botoșani este cercetat pentru contrabandă după ce, vineri, când intenționa să se îmbarce, din autogara Rădăuți, într-un autocar cu destinația Londra, a fost depistat de polițiști că transporta țigări de contrabandă în valize.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat în autogara din localitate, un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani, care urma să se îmbarce într-un autocar spre Londra, având asupra sa două bagaje voluminoase și un comportament suspect, motiv pentru care s-a procedat la verificarea celor două valize.

În interiorul valizelor polițiștii au găsit 1.478 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, fără documente legale, bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta acte de provenienţă.

Țigările cu o valoare de piață de aproximativ 15.000 lei au fost confiscate, de la făptuitor fiind ridicat și un telefon mobil.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de