Două tinere din Grănicești rănite după ce un șofer băut a intrat pe contasens și a lovit mașina în care se aflau tinerele


Intră acum și în grupul de

Două tinere de 22 de ani din Grănicești, care se aflau într-un autoturism ce circula regulamentar pe DN 2 au fost rănite, sâmbătă seara, în urma unei coliziuni  cu un autoturism condus de un șofer băut și care a pătruns pe contrasens.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, la ora 20:40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în comuna Grănicești, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, aflat în stare de ebrietate, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o localnică de 22 de ani.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere, tot de 22 de ani, din localitate, pasageră în același autoturism.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânăra de 22 de ani și de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 44 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz suceveanul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de