Infirmiera care a murit la Spitalul Rădăuți ar fi mers din proprie inițiativă în curtea interioară a spitalului, s-a dezechilibrat și a căzut în subsolul tehnic. Traian Andronache: Regretăm evenimentul tragic care s-a petrecut


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a declarat, marți, că evenimentul tragic petrecut în unitatea spitalicească este regretabil și a menționat că infirmiera a căzut în subsolul tehnic al clădirii după ce s-a dezechilibrat.

„Regretăm evenimentul tragic care s-a petrecut”, a transmis managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

El arată că potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, se pare că persoana respectivă a părăsit locul de muncă, respectiv Compartimentul de Primiri Urgenţe și s-a deplasat din proprie iniţiativă în curtea interioară a spitalului, din motive necunoscute.

„Acolo, în timpul deplasării, s-a dezechilibrat şi a căzut în subsolul tehnic al clădirii. De asemenea, pe imaginile surprinse de camere reiese că nu avea nimic în mână în momentul deplasării”, a menționat Traian Andronachi.

El a subliniat că luni seara a sesizat Poliția Municipală Rădăuți și ITM care desfășoară o anchetă.

„Întregul colectiv regretă tragicul eveniment”, a mai transmis managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

Amintim că luni seara, o femeie de 58 de ani, angajată în calitate de infirmieră la Spitalul din Rădăuți, a murit în timp ce se afla la locul de muncă.

Primele cercetări ale Poliției au stabilit că în jurul orelor 20:20, femeia s-a deplasat în curtea din spatele spitalului, spre spațiul amenajat special pentru depozitarea deșeurilor periculoase, iar în momentul în care a ajuns în dreptul căii de acces către subsolul spitalului, a căzut de la o diferență de nivel de 2,20 metri, pe o suprafață plană, din beton.

Aceasta a suferit leziuni grave și s-a stins din viață la scurt timp.


Intră acum și în grupul de