Atleții de la CSM Dorna au obținut șapte medalii la concursul național „Cupa 1 Decembrie”


Intră acum și în grupul de

Sportivii CSM Dorna au cucerit șapte medalii la concursul național „Cupa 1 Decembrie” ce s-a desfășurat în perioada 28-29 noiembrie, la Bacău.

Astfel, potrivit prof. Prâsneac Cristian, sportivii suceveni au obținut trei medalii de aur, una de argint și trei de bronz.

Concret, aurul a fost obținut de sportivul Prâsneac Alexandru la proda de 800 metri, categoria Juniori 1. Alte două medalii de aur le-a cucerit Costiuc Claudia-Ionela, la probele de 400 și 800 metri, categoria Junioare 3.

Moroșan Mihai-Alexandru a obținut locul II la proba 1500 metri, categoria Juniori 1.

Două medalii de bronz au fost câștigate de Kore Denisa la probele de 400 și 800 metri, categoria Junioare 3, iar Kore Robert-Petru a obținut locul III la 800 metri, categoria Juniori 1.

Cu acest prilej, profesorul Cristian Prâsneac a declarat că CMS Dorna se află în perioada de pregătire pentru sezonul de sală 2021.

„În acest moment suntem în pragul de a acumula volum și cred că rezultatele obținute de sportivii mei în acestă perioadă de pregatire o șă ne acucă medalii la Campionatele Naționale din 2021”, a declarat Prâsneac.


Intră acum și în grupul de