Rădăuți: Șofer băut prins în trafic, a acceptat testarea pentru alcoolemie doar după ce a fost imobilizat de polițiști


Intră acum și în grupul de

La o zi după ce un șofer băut din comuna Baia a fost încătușat de polițiști, un alt caz similar a avut loc în municipiul Rădăuți.

Concret, joi seara, o patrulă o observat într-o benzinărie de pe str. Calea Bucovinei un bărbat băut, care s-a urcat la volanul unui autoturism Toyota.

Mașina a fost interceptată în timp ce se deplasa spre centrul municipiului. Astfel, s-a constatat că vehiculul era condus de un localnic de 52 de ani, care emana miros de alcool.

În aceste condiții, bărbatului i s-a solicitat să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, însă el a refuzat. În consecință, polițiștii i-au solicitat să se deplaseze la Spital, pentru stabilirea alcoolemiei, moment în care bărbatul a devenit agitat și a fost nevoie de imobilizarea lui.

Ulterior, el a fost totuși condus la Spital, unde i s-a solicitat să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de