Dosar penal pentru un tânăr din Bălăceana care și-a agresat tatăl de 63 ani și bunica de 84 ani din cauza vânzării unui cal


Intră acum și în grupul de

Un caz de violență într-o familie din comuna Bălăceana s-a terminat cu dosar penal pentru agresor și spitalizare pentru una din victime.

Concret, în noaptea de joi spre vineri, un tânăr (24 ani) a venit băut la casa părintească. El a inițiat o ceartă cu tatăl său (63 ani) din cauza unei neînțelegeri mai vechi legate de vânzarea unui cal.

Tânărul și-a lovit tatăl cu pumnul în față, moment în care în conflict a intervenit bunica (84 ani) tânărului. Cel din urmă a împins-o pe bătrâna, după care femeia a apelat 112.

După ce conflictul a fost aplanat de polițiști, atât tatăl cât și bunica tânărului au refuzat emiterea unui ordin de protecția față de tânăr. Chiar dacă au fost agresați, ei i-au luat apărarea, susținând că acesta devine violent doar după ce consumă băuturi alcoolice.

Cu toate acestea, polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violența în familie”.

Totodată, tatăl tânărului a fost transportat la UPU Suceava unde a fost diagnosticat cu „TCC prin agresiune”. La rândul său, bătrâna a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de