O suceveancă va fi judecată pentru tentativă la omor. În timpul unei beții, ea a înjunghiat de mai multe ori pe tatăl concubinului său


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus, în data de 24 mai, trimiterea în judecată a unei sucevence care va fi judecată pentru tentativă la omor.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, începând cu luna ianuarie/februarie 2021, tatăl concubinului femeii trimise în judecată a început să se deplaseze tot mai des la locuința femeii.

Bărbatul o ajuta la diverse activități gospodărești. Totodată, cele două persoane consumau împreună cantităţi mari de băuturi alcoolice, spun procurorii.

Astfel, într-o zi din perioada 07-14 aprilie 2021, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cele două persoane a avut loc şi un incident violent, în cadrul căruia bărbatul a lovit femeia cu un obiect în cap.

Ulterior, în data de 19 aprilie, cei doi din nou au consumat împreună băuturi alcoolice. Potrivit procurorilor, este vorba despre o cantitate relativ mare – 0,5 litri vodcă şi 2,5 litri bere.

A doua zi, femeia i-a solicitat bărbatului să părăsească locuința. Din acest motiv, între cei doi a izbucnit un nou conflict. Sursa citată precizează că ambii încă se aflau în stare de ebrietate.

Deși bărbatul nu a avut un comportament agresiv, femeia, din motive neclare, a luat un cuţit de bucătărie de pe masă (cu lungimea lamei de 12 cm şi cu vârful ascuţit) şi a lovit bărbatul de sus în jos în zona pieptului, lateral dreapta.

După aceasta, femeia a contactat telefonic un agent de poliție solicitându-i să vină la locuinţa sa pentru a-i oferi sprijin bărbatului, afirmând în mod mincinos că acesta s-a lovit singur cu un cuţit şi este în stare gravă.

După intervenția polițiștilor, bărbatul a fost transportat de urgență la SJU Suceava. Medicii au constat că rănile bărbatului i-au pus viaţa în primejdie. Pacientul a necesitat în jur de 30-40 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii adaugă că rănile „au fost aplicate cu intenţia de a-i suprima viaţa, având în vedere că loviturile au fost intense, exercitate cu un cuțit și au vizat zone vitale”.


Intră acum și în grupul de