Teribilistele ce au facut striptease la Colegiul „Mihai Bacescu” Falticeni au primit nota 3 la purtare


Intră acum și în grupul de

Actul de teribilism al elevelor de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni ce au făcut striptease în clasă, a fost răsplătit cu nota 3 la purtare, iar la prima abatere vor fi exmatriculate, a decis Consiliul profesoral al unităţii de învăţământ.

Un post naţional de televiziune a fost difuzat un film cu un grup de eleve de la colegiul din Fălticeni, care au transformat sala de clasă, respectiv catedra, într-un ring de dans al unui club de noapte şi s-au apucat de striptease.

În imagini, două eleve mai îndrăzneţe, s-au urcat pe catedră şi au început să danseze cu mişcări lascive, o colegă le filma, iar alţi câţiva colegi priveau şi se amuzau. Filmul cu întreaga reprezentaţie a fetelor a apărut pe site-ul unui post central de televiziune, iar imaginile, potrivit celui care le-a trimis, au fost filmate într-o sală de clasă a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni.

Dacă iniţial conducerea şcolii a negat că aşa ceva s-a petrecut acolo, ancheta s-a aprofundat, iar concluzia din raportul trimis către IŞJ Suceava arată că este vorba despre 3 eleve din clasa a XII-a, profilul tehnic, ruta profesională.
Ancheta a fost realizată de o comisie care a recomandat consilierea psihologică a elevelor respective.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laurenţa Hacman ne-a spus că elevele, chiar învăţau şi aveau note bune, iar acest act prostesc al fetelor, este posibil să aibă consecinţe pe termen lung.


Intră acum și în grupul de