Început de săptămână cu șoferi cu alcoolemii uriașe pe șoșelele din județul Suceava. Unul a ajuns în arestul Poliției Suceava


Intră acum și în grupul de

Informațiile despre numeroși șoferi băuți prinși în weekend în județul Suceava nu mai reprezintă o noutate, însă începutul săptămânii de lucru nu înseamnă că aceștia dispar de pe șoselele sucevene. Astfel, după ce sâmbătă și duminică polițiștii au depistat zeci de conducători auto băuți, și luni, 22 august, au fost înregistrate mai multe astfel de cazuri.

Șoferul cu cea mai mare alcoolemie – 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat – a fost depistat la volanul unui Volkswagen în timp se deplasa pe DJ 208, în localitatea Basarabi. Bărbatul din Preutești a fost oprit în jurul orei 10:30.

Foto simbol: IPJ Suceava

Aproape de „recordul” lui s-a apropiat tânărul (20 ani) care a doborât doi stâlpi din Gura Humorului. După cum am relatat anterior, având 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat și permisul suspendat, tânărul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea cu viteză pe bulevardul Bucovina, intrând în coliziune cu doi stâlpi de iluminat, rupându-i. După accidentul produs în jurul orei 2 dimineața, conductorul auto a fost reținut.

Un alt șofer băut a fost oprit la timp pe strada Humorului din Șcheia. Mașina condusă de el a fost observată în trafic în jurul orei 21:20 de către un alt șofer. Bărbatul a apelat 112 din moment ce mașina era condusă haotic, punându-i în pericol pe ceilalți participanți la traficul rutier.

După ce a fost interceptat, suceveanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat. Pe lângă dosar penal, el a fost și amendat pentru că nu avea asupra sa documentele.

Încă un șofer băut a fost identificat pe strada Salcâmilor din Rădăuți. Mai exact, un bărbat din Bălcăuți conducea, luni dimineața, o autoutilitară având 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Atât el, cât și toți ceilalți șoferi menționați sunt cercetați penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Context:


Intră acum și în grupul de