Accidentul de la Cumpărătura cu trei autoturisme s-a produs după ce un șofer a frânat brusc și a virat stânga pentru a intra în târgul auto


Intră acum și în grupul de

Accidentul de joi după amiaza în care au fost implicate trei autoturisme, iar două femei au fost rănite, a fost provocat de un șofer care a frânat brusc și a virat stânga pentru a intra în târgul auto.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat a condus joi după amiaza un autoturism Audi pe D.N. 2, în interiorul localității Cumpărătura spre Bunești, iar în zona  intrării în târgul auto din localitate a frânat brusc și a virat la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers, fiind lovit în partea din spate  de către auto VW Golf, condus de o femeie care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de vehiculul din fața sa.

În urma impactului auto Audi a fost proiectat în coliziune laterală cu autoturismul marca Dacia Logan, care venea din sensul opus.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei femeii din VW și a unei alte femei pasageră în aceeași mașină acestea fiind transportate la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate. 

Persoanele vătămate nu au rămas internate în cadrul unității spitalicești.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care li s-au prelevat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de