Un bărbat din Cacica a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Acesta a lovit cu un briceag un bărbat din Pârtești de Jos aflat la o masă pe terasa unui bar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 69 de ani din Cacica a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat, miercuri, că luni a luat față de un bărbat de 69 de ani din Cacica măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase şi tentativă la omor, iar în cursul zilei de marți, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de acesta, pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că luni, în jurul orei 15:30, bărbatul se afla într-un bar din Cacica  având asupra sa un cuţit tip briceag pe care îl purta fără drept, a tulburat ordinea şi liniştea publică din local, împrejurare în care a exercitat acte de violenţe grave asupra unui bărbat de 51 de ani din Pârtești de Jos, aplicându-i acestuia o lovitură într-o zonă vitală a corpului (zona gâtului), cauzându-i leziuni ce necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul este instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Potrivit anchetei preliminare bărbatul de 51 ani din localitatea Pârtești de Jos se afla pe terasa unui bar din Cacica la o masă cu o altă persoană și a fost lovit din spate de bărbatul de 69 de ani ce ținea în mână un briceag care apoi a plecat.   


Intră acum și în grupul de