Concursul “Turist in Orasul Meu” a fost castigat de o suceveanca


Intră acum și în grupul de

turistConcursul de fotografie “Turist în Oraşul Meu”, organizat de Mediafax, în parteneriat cu Tui Travel Center, în perioada 2–23 aprilie, s-a încheiat, câştigător fiind Ana-Maria Plăcintă Alexandrache, din Suceava, acest oraş câştigând şi competiţia pe baza voturilor primite la fotografii.

Potrivit mediafax.ro, Premiul al II-lea a fost câştigat de Florina Marinoaca din Braşov, iar premiul al III-lea de Adela Mihaela Neagu din Piteşti. Primele şase cele mai votate oraşe sunt, în ordine, Suceava, Braşov, Piteşti, Hunedoara, Craiova şi Oradea.

Pe parcursul celor 21 de zile de concurs au fost încărcate 402 fotografii din 83 de oraşe. După înscriere, fiecare participant şi-a promovat fotografia, îndemnându-şi prietenii să îl voteze. Lupta a fost strânsă, iar clasamentul a fost în continuă schimbare până în ultimul moment.

Premiile sunt oferite de către Tui Travel Center şi constau în pachete turistice în România.

Câştigătorul premiului întâi îşi poate alege un circuit de cinci zile din patru variante propuse, iar câştigătorii premiilor al doilea şi al treilea se vor bucura de câte un weekend la munte în Poiana Braşov şi, respectiv, la Predeal.


Intră acum și în grupul de