Compania Națională de Investiții propune Primăriei Suceava să construiască un teren de fotbal omologat UEFA, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Ion Lungu: Am transmis că intrăm în program. Nu ne satisface tribuna, dar vom contribui și noi


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a primit o propunere a Companiei Naționale de Investiții pentru intrarea municipiului într-un program de baze sportive.

„Ni se propune să transmitem un teren pe care să se construiască bază sportivă de tip I”, a spus Lungu care a menționat că baza sportivă va fi compusă dintr-un teren de fotbal standard, omologat UEFA cu nocturnă și tribună pentru 500 de spectatori și se propune și un teren sportiv mai mic pentru minifotbal, clădire pentru vestiare și administrativă și parcare pentru autovehicule și autocar.

Primarul a spus că există teren pentru realizarea acestei investiții, respectivi suprafața de 12 hectare la intrarea în municipiu, transferată de la Guvern pentru realizarea unui complex sportiv.

„Am transmis CNI să ne includă în program. Nu ne satisface tribuna, dar putem noi contribui”, a spus Ion Lungu care a adăugat că speră ca această solicitare să nu fie doar pentru a municipiul să fie inclus doar într-o bază de date.

El a spus că nu renunță la proiectul stadionului și a sălii de sport, precizând că în zona respectivă încap trei stadioane.

„Ar fi bun acesta, dar are doar 500 de locuri. Ar fi bine să îl facem și așa, că vine primăria și mai face 10.000 de locuri”, a spus Ion Lungu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de