Sportivii suceveni au urcat de zece ori pe podiumul de premiere (Tir cu Arcul – Campionatele Natonale)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Tir cu Arcul pentru seniori şi juniori care s-au încheiat recent la Iaşi au prilejuit o reafirmare a valorii sportivilor suceveni. Arcaşii pregătiţi de profesorii Alexandru şi Rozalia Deneş au reuşit să urce de zece ori pe podiumul de premiere.

La categoria seniori feminin echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava a cucerit medalia de aur. Din formaţia suceveană au făcut parte sportivele Oana Cazacu, Oana Trufin şi Elena Gheorghiţă. În proba individuală a senioarelor Oana Cazacu s-a situat pe locul al treilea.

Tot în proba pe echipe la seniori, dar la masculin, echipa CSM Suceava formată din Aurelian Bacinschi, Cornel Costea şi Cornel Popa a reuşit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere. În proba mixtă la categoria seniori formaţia CSŞ Rădăuţi – CSM Suceava alcătuită din Alina Forray şi Alexandru Popescu a cucerit medalia de argint.

La categoria juniori la masculin în competiţia pe echipe pe primele două locuri ale clasamentului final s-au situat două echipe sucevene. Primul loc a revenit echipei CSŞ Rădăuţi – CSM Suceava în alcătuirea Bogdan Cucoş, Florin Prelipcean şi Alexandru Popescu, locul al doilea revenind echipei CSŞ Rădăuţi în componenţa Andrei Dănilă, Adrian Moroşan şi Ştefan Melen. În proba individuală masculină a juniorilor tânărul Andrei Dănilă de la CSŞ Rădăuţi s-a clasat pe locul III.
Şi la feminin în competiţia pe echipe la juniori echipele sucevene au urcat de două ori pe podiumul de premiere. Formaţia CSŞ Rădăuţi – CSM Suceava alcătuită din Alina Forray, Alina Cucoş şi Dana Gheţău a cucerit medalia de argint, în timp ce echipa CSŞ Rădăuţi cu Melania Mitric, Cristiana Ungureanu şi Iulia Moroşan a cucerit medalia de bronz. În proba individuală Alina Forray de la CSŞ Rădăuţi – CSM Suceava a devenit vicecampioană naţională.


Intră acum și în grupul de